perjantai 13. joulukuuta 2013

Etelä-Afrikka: Viimeiset illalliset

Viimeinen viikko Table View'llä oli töiden ohessa hektistä aikaa myös vapaa-ajalla. Lopussa käytiin myös kolmessa suosittelemisen arvoisessa ruokapaikassa.

Viikon ensimmäinen erikoisempi safkapaikka oli perinteistä afrikaans-ruokaa tarjoileva Ons Huisie Table View'n lähellä Bloubergstrandissa. Tunnelmallinen ja todella suosittu paikka. Itse valitsin tällä alkupalaksi kalapyörykät ja pääruuaksi härän häntää punaviinikastikkeessa. Mureaa ja maukasta ruokaa. Suosittelen.


Seuraavana kohteena oli Blue Peter Bloubergstrandissa, jonka lämmitetyltä ulkoterassilta pääsee ihastelemaan auringon laskua. Loistava paikka napata bisset tai Don Pedrot (kahlua toimi paremmin kuin piparminttu ja amarula). Paikan päältä saa myös pubiruokaa ja annokset ovat isoja. Pizzat ja chiabatta purilainen toimii. Bissejä löytyy 8 eri laatua.

Kolmantena paikkana käytiin kokeilemassa Etelä-Afrikan ja mahdollisesti koko Afrikan isoimmassa ostoskeskuksessa Canal Walkissa sijaitseva Cattle Baron, josta paikallisen frendin Matthew'n mukaan saa todella hyviä pihvejä.


Ravintolana Cattle Baron tuo mieleen lähinnä perinteisen amerikkalaisen pihvipaikan, mikä ei sinällää yllätä, kun kyseessä on nimenomaan pihviravintola. Cattle Baron tarjoili sen minkä lupasi ja mun chateaubriand-pihvi tuli juuri niin medium miinuksena kuin sen halusin. Pehmeys ja maku toimivat myös.

Paikan päällä testaamisen arvoista ovat myös paikan pirtelöt, varsinkin barOne-maku. Jostain syystä mulle tarjoiltu pirtely oli todella iso ja paksua massaa täynnä, kun taas Linda sai samaa settiä pyydettäessä selkesti pienemmän pirtelön paljon juoksevammalla koostumuksella. Molemmat meistä maksoi saman hinnan, mutta epäiltiin porukalla mun saaneen jostain syystää paikan kallimaan thick-version maksamatta extraa. Ei paha!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti